sursă foto: Facebook

Celebritatea nu l-a făcut mai vulnerabil pe Arnold Schwarzenegger, îndrăgitul actor și culturist de origine austriacă, ci poate doar mai curajos în a-și exprima sentimentele.

El și-a emoționat fanii după ce a postat pe Facebook un mesaj în memoria mamei sale, chiar de ziua sa.

Astăzi, mama mea ar fi împlinit 100 de ani. A fost cea mai bună mamă pe care ți-o poți imagina și o voi iubi mereu. Nu pot explica cât de mult a însemnat pentru mine, dar ea este motivul numărul unu pentru care nu mă voi numi autoprofecționat. Ea mi-a arătat dragoste necondiționată, importanța de a-mi păstra casa curată, cum să fac șnițelul perfect și răbdare. Multă răbdare. Asigurați-vă că le spuneți mamelor voastre cât de mult înseamnă pentru voi!”, a scris Schwarzenegger, pe pagina oficială de Facebook, urmărită de 25 de milioane de persoane.

Arnold Schwarzenegger, mesaj emoționant pe Facebook: „Ea mi-a arătat dragoste necondiționată!”

sursă foto: Arnold Schwarzenegger, fericit alături de mama sa. sursă foto: Facebook

Mesajul este însoțit de fotografii cu mama sa din perioada în care se bucurau împreună de cele mai simple momente din viață: de la aniversări până la plimbări cu câinele familiei.

Fanii au reacționat și au comentat la postare, astfel încât să-i fie mai ușor să treacă peste starea de „dor”: „Superbe fotografii! Mama ta e vie, e în gândul și în sufletul tău!”, sunt câteva dintre replicile primite de celebrul actor.

Schwarzenegger este născut la 30 iulie 1947 și face parte din categoria vedetelor „atemporale”. El s-a făcut cunoscut în toată lumea datorită filmelor de acțiune. Printre cele mai cunoscute se numără: Hercules, Commando, The Long Goodbye, The Vulture, Terminator. Timp de opt ani (2003-2011) a fost guvernatorul celui mai populat si bogat stat din SUA, California. El a înființat mai multe organizații care militează pentru educație și protecția Mediului.

Citește și: Arnold Schwarzenegger și dieta care îl menține sănătos și „tânăr”