Liderul Clanului Sportivilor dus la audieri pentru trafic de droguri

Interlopul Emil Marius Alecu, șeful Clanului Sportivilor, este audiat în urma unor percheziții în București și Călărași

Interlopul Emil Marius Alecu, zis „Bebino”, șeful Clanului Sportivilor este dus la audieri, miercuri, în urma unor percheziții în București și Călărași într-un dosar de trafic cu cocaină, potrivit g4media.ro.

DIICOT a anunțat că face șase percheziții domiciliare în București și Călărași, într-un dosar privind traficul cu droguri de mare risc.

 La începutul anului 2020, „Bebino” a ajuns la spital după ce a fost tăiat cu o sabie, într-o confruntare între clanuri. „La data de 24.01.2024 procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Structura Centrală împreună cu polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate București efectuează 6 percheziții domiciliare, în municipiul București și județul Călărași, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de mare risc. 

Din cercetările efectuate a reieșit că, în perioada noiembrie 2023 – ianuarie 2024, doi suspecți au comercializat, respectiv intermediat comercializarea unor cantități de cocaină (drog de mare risc), către consumatori din municipiul București. 

Acțiunea este realizată cu sprijinul jandarmilor din cadrul Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei. Suportul de specialitate este asigurat de către Direcţia Operaţiuni Speciale din Poliția Română. Facem precizarea că, pe întreg parcursul procesului penal, persoanele cercetate beneficiază de drepturile și garanțiile procesuale prevăzute de Codul de procedură penală, precum și de prezumția de nevinovăție”, a comunicat DIICOT.Copil mort după ce s-a înecat cu o bucată de măr la o grădiniță neautorizată