Șofer de autobuz atacat de un călător în timp ce conducea

Șoferul a sunat la 112

Sofer
Sofer sursa foto pixabay

Un șofer de autobuz din Sibiu a fost atacat, în timp ce se afla la volan, de unul dintre călătorii pe care îi transporta. Bărbatul a sunat la 112. Între cei doi ar exista un conflict mai vechi, potrivit digi24.ro.

Polițiștii spun că și victima, și agresorul au făcut plângeri penale. Incidentul a avut loc luni, în jurul orei 09:00, pe Calea Dumbrăvii din municipiul Sibiu.

Șoferul se afla la volanul unui minibus electric, în trafic, când un călător a început să îl lovească. Când s-a văzut atacat, bărbatul de la volan a ripostat cu pumnii și picioarele. În paralel, acesta a sunat la 112.

„La locul incidentului semnalat, polițiștii au constatat că între șoferul unui mijloc de transport în comun și un pasager, pe fondul unor neînțelegeri mai vechi, ar fi izbucnit un conflict care a degenerat în agresiuni fizice reciproce, fără a fi nevoie de intervenția echipajelor medicale”, au transmis reprezentanții IPJ Sibiu.

Incidentul este anchetat acum și de reprezentanții companiei de transport public local din Sibiu.

„În cursul zilei de luni, 19 februarie 2024, un conducător auto Tursib aflat la volanul unui minibus electric de pe traseul 3 a fost implicat într-un incident cu un călător. Șoferul Tursib în cauză a sunat conform procedurii la 112 și a anunțat organele competente. Aceștia se vor ocupa în continuare de investigarea cazului și vor dispune măsurile care se impun”, a declarat Raluca Racz, purtător de cuvânt al Turisb. Pentru că ambii bărbați au depus plângeri, polițiștii au deschis două dosare penale, pentru „loviri și alte violențe”. Două persoane accidentate de o femeie care făcea școala de șoferi