Gabriela Firea

Gabriela Firea, primarul general al Capitalei, a declarat sâmbătă că va candida pentru un nou mandat. Ea a spus că va face acest lucru indiferent de numărul tururilor de scrutin de la următoarele alegeri locale.

Gabriela Firea vrea să fie candidatul PSD cu orice preț

 Gabriela Firea a precizat a spus că nu vrea să fugă de răspundere și va candida la Primăria București. Si asta indiferent de numărul tururilor de scrutin de la locale.

„Indiferent de numărul de zile de vot, trei – patru – cinci – nouă, voi fi candidat, pentru că nu vreau să fug. Nu am motive să fug! Nu îmi este ruşine cu activitatea mea! Si pentru că vreau să închei ceea ce am început şi vreau să deschid alte proiecte în mandatul următor”.

Cum a decis Firea să candideze 

Ea a dezvăluit că s-a decis să continue înainte de discuţia privind numărul tururilor de scrutin.

Cititi si Gabriela Firea un primar ca un soldat

„Conducerea PSD la nivel naţional, conducerea PSD Bucureşti, dar cred că cel mai important hotărârea mea este de a candida pentru un nou mandat la Primăria Generală a Capitalei! Am făcut această declaraţie în urma consultării cu colegii şi cu familia înainte de a se afla câte tururi – trei, patru, nouă – de scrutin vor fi. Prin urmare nu pot să dau înapoi doar pentru faptul că din cauza motivaţiei evidente oamenii nu sunt atât de valoroşi pe cât s-au prezentat şi mă refer la cei de PNL. Încearcă alte subterfugii politice în ideea că vor câştiga pe această variantă, nu prin programe şi prin competenţă. Indiferent de numărul de zile de vot – trei, patru, cinci, nouă – voi fi candidat pentru că nu vreau să fug. Nu am motive să fug, nu îmi este ruşine cu activitatea mea, pentru că vreau să închei ceea ce am început şi vreau să deschid alte proiecte în mandatul următor”, a adăugat Firea sâmbătă, după întâlnirea conducerii PSD cu preşedinţii consiliilor judeţene şi primarii municipiilor de reşedinţă social-democraţi.

#News #Firea