FOTO facebook
FOTO facebook

Gabriela Firea, primarul Capitalei, aplaudă spitalele care dau dovadă de solidaritate și răspund prompt la lupta cu virusul COVID-19. De altfel, edilul a scris, pe Facebook, că Spitalul de copii Gomoiu începe să preia din munca celor de Victor Babeș, pentru a trata cât mai mulți bolnavi de coronavirus.

Firea, mesaj important

„SPITALUL DE COPII GOMOIU VINE ÎN SPRIJINUL SPITALULUI BABEȘ!

Și de data aceasta, spitalele Primăriei Capitalei dau dovadă de solidaritate și răspund prompt. Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu incepe sa preia copiii cu boli infecțioase care în mod normal se prezentau la Spitalul Clinic ” Dr. Victor Babeș si care acum preia cu prioritate pacienti adulti si copii imbolnaviti de coronavirus.

Sunt preluați copiii cu gripă, gastroenterite, boli eruptive.

Spitalul Clinic de Copii Dr. Victor Gomoiu http://spitalgomoiu.ro/ funcționează într-o clădire nouă, are unul dintre cele mai moderne ambulatorii de pediatrie din țară și se bucură de dotări de ultimul tip.

Este pregătit cu toate echipamentele și materiale necesare pentru a putea face nevoilor care pot apărea.

Gabriela Firea înțelege îngrijorarea părinților

Îngrijorarea părinților este reală și pentru că înțelegem grija pe care le-o poartă copiilor, ne alăturăm în lupta cu noul Coronavirus COVID-19 prin toate mijloacele de prevenție disponibile.

Am solicitat sprijinul spitalelor administrate de ASSMB (Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București), urmând a comunica disponibilitatea mai departe către Ministerul Sănătății.

Oferim suport și pentru preluarea pacienților din alte spitale de pediatrie.

Altruismul şi solidaritatea nu cunosc graniţe, tocmai din acest motiv dorim să le întindem o mână de ajutor colegilor noștri, personalului medical din Spitalul Clinic ” Dr. Victor Babeș” care în această perioadă se află în prima linie a luptei cu pandemia noului coronavirus COVID-19.

Citește și Firea ia măsuri dureroase, dar eficiente pentru Capitală

Muncim la foc continuu să găsim soluții pentru toate situațiile atipice care apar în această perioadă. Facem front comun și suntem siguri că până la urmă.
#CopiiiNoștri
#MediciEroi
#PMB
#ASSMB„, a scris Gabriela Firea pe Facebook.

#NEWS