Elon Musk s-a lansat în muzică
foto: Elon Musk / Twitter

Șeful Tesla și Space-X, Elon Musk, s-a lansat în muzică. Dacă aveam impresia că există domenii în care acesta nu poate activa, iată că ne-am înșelat! După atâtea invenții și atâtea realizări, Elon Musk, acest neobosit al lumii, s-a gândit c-ar fi de bun augur să se lanseze și în domeniul muzical, pentru că, de ce nu?

Firește, genul muzical ales de acesta pare să se potrivească mănușă cu domeniul său de activitate principal, melodia lansată de curând pe Twitter părând să fie un imn al colonizării planetei Marte, intenție pe care Elon Musk, de altfel, o are.

Da, Elon Musk s-a lansat în muzică – și în muzică! Noua melodie a acestuia se numește „Don’t Doubt Ur Vibe”, după cum informează cei de la BBC, și se încadrează în genul electronic, cu subramura darkwave.

De altfel, Musk a ținut să se laude pe Twitter cu noua sa realizare pe Twitter, unde este deosebit de activ. Pentru a încununa lansarea melodiei, șeful Tesla și-a redenumit (probabil temporar) contul de Twitter cu numele de E ”D” M.

Puteți asculta melodia lșui Elon Musk aici:

Cu toate că această nouă ispravă a sa poate părea o premieră, în realitate, nu este, Elon Musk cochetând cu domeniul muzical și în trecut, când a lansat o melodie dedicată uciderii gorilei de la grădina zoologică din Cincinnati, după ce un copil a căzut în spațiul dedicat acesteia, dovedind, astfel, că este un mare apărător al drepturilor animalelor.

Citește și: Urșii polari sunt pe cale de dispariție

Reamintim că la scurt timp după moartea lui David Bowie, în 2016, Elon Musk a lansat în orbită o mașină în onoarea marelui muzician dispărut dintre noi. Mașina a fost setată să redea melodia „Starman”, unul dintre cele mai cunoscute hit-uri ale muzicianului, Musk dovedind încă odată că nu este doar un împătimit al științei, însă și a muzicii bune.

Citește și: Al patrulea an fără David Bowie

#News