Orlando Teodorovici

Se pare că fostul ministru de finanțe al PSD s-a cam supărat, și nu puțin, ci destul de mult. Așa de mult încât Teodorovici amenință cu judecata, a rămas fără funcții, se pare, lucru care nu-i convine, de vreme ce vorbim, totuși, de unul dintre cei mai dârji psd-iști. Cum se poate, domnule, așa ceva? Să-ți împarți tu funcțiile în PSD, și să-l lași tocmai pe „frumușelul” de-o parte? Inadmisibil!

„Este o ipoteză pe care o iau în calcul foarte serios și probabil săptămâna viitoare o să iau o decizie în acest sens”, a declarat Teodorovici, întrebat despre posibilitatea de a da în judecată partidul, pe motiv că ar fi fost lăsat șomer.

Acestea fiind spuse, iată că istoria Vioricăi Dăncilă se repetă. Dacă doamna, umilă de altfel, de felul ei, se plângea cum că n-are niciun job în momentul de față, acum poate să iasă cu Orlando la o bere, pentru a plânge unul pe umărul celuilalt, fiind amândoi șomeri.

Citește și: Mărinimosului Ciolacu îi e milă de Dăncilă

Iar dacă Dăncilă a ales să stea cuminte-n banca ei și să nu riposteze, alta e treaba cu Orlando, întrucât acesta n-are de gând să-i lase pe ceilalți să-l calce pe coadă! Nu, Orlando merge direct în instanță.

Citește și: Orlando Teodorovici, fost ministru, actual prezicător

„Este o ipoteză pe care o iau în calcul foarte serios și probabil săptămâna viitoare o să iau o decizie în acest sens”, a spus Eugen Teodorovici, sâmbătă, întrebat dacă va da în judecată PSD.

Așadar, aici ar fi vorba de o nerespectare de statut, conform spuselor lui, drept pentru care Teodorovici amenință cu judecată, pentru că a rămas fără funcții.

„Este primul pas prin care arătăm românilor că noi respectăm statutul, care e Biblia partidului. Eu vreau doar să se respecte statutul, pe care Congresul PSD l-a adoptat și mai apoi, să arătăm cetățenilor că respectăm legea”, a mai spus Teodorovici, conform Mediafax.

Noi îi recomandăm fostului ministru să-și caute mai repede un loc de muncă, nu de alta, dar un proces costă și sigur va avea nevoie de bani pentru avocați, însă și pentru a acoperi gaura potrivit scenariului „negru” în care ar pierde procesul.

Citește și: Judecătorii, pregătiți și ei să protesteze

#News