#Spionul rus îl filează pe Florin Cîțu
Florin Cîțu

Duse sunt vremurile în care Soros dădea bani cățeilor ca să vină la proteste. Timpul trece, tendințele de „paranoia 2020” se schimbă, așadar acum avem parte de #SpionulRus care-l filează pe Florin Cîțu, după cum chiar acesta spune într-o postare a sa de pe Facebook:

„Dupa cum stiti #SpionulRus si cele cateva trusturi media #FakeNews platesc sa fiu urmarit. Dupa aceea vin si va mint. Ca sa nu va mai minta va spun eu ce fac in timpul liber. Acum ma intalnesc cu niste prieteni, unii romani iar altii straini. Suntem la un restaurant. Dupa, o sa ma duc sa ma tund. Vedeti? Nu este nevoie sa platiti pe cineva sa ma urmareasca. #RomaniiTrebuieSaStie”, a declarat Cîțu pe Facebook.

Astfel, el acuză cum că unele trusturi media ar plăti bani buni pentru a-l urmări constant și că #SpionulRus îl are în vizor, orice ar face și unde s-ar duce. Timpul liber al lui Cîțu este filat de către oameni care doresc să-i atribuiască fake news-uri.

Acesta relatează în postarea sa de Facebook cum că are și soluția pentru a-i scuti pe urmăritori de o muncă în plus. Ministrul Finanțelor sugerează că cine dorește să știe unde și cu cine se află acesta, ba că-i vorba de o întânire cu prietenii la restaurant, ori o vizită la frizerie, e invitat să-i urmărească contul, pentru că acesta va updata constant ceea ce are de gând să facă cu timpul său liber.

Citește și: „Cîțu” ne vor costa alegerile locale?

Noi suntem conștienți că trăim în epoca în care toată lumea e interesată de toată lumea, mai ales dacă vorbim despre un demnitar, politician, etc, însă Florin Cîțu pare să fi căzut ușor-ușor în extremă, amintindu-ne, parcă, de epoca Dragnea, în care Soros orchestra #rezist ca un adevărat păpușar plin de bani ce e.

Citește și: Zapciul Cîțu și vornicul Orban vor soluții de la FMI

#News #SpionulRus