Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au dat lovitura în afaceri!

Ei au împreună o fetiță, Petra.

Cristina Şişcanu şi Mădălin Ionescu au câștigat bani frumoși în timpul pandemiei, ei fiind actionarii unei firme care se ocupă de producţia video. Cei doi soți nu au dus lipsă de comenzi pe timpul pandemiei. Firma la care sunt acționari, Mega Life Vision, are ca obiect de activitate producție cinematografică, video și programe de televiziune.

Cifra de afaceri declarată de Cristina Șișcanu pentru firma ei și a lui Mădălin Ionescu a crescut anul trecut, față de anul anterior, cu peste 350%. Ea a ajuns la peste 680.000 de lei, adică aproximativ 136.000 de euro, bani din care a plătit și salariul singurului angajat. Profitul a fost semnificativ, de aproape 280.000 de lei, adică aproximativ 55.000 de euro.”Eu muncesc mai mult decât un angajat care lucrează de la 8 la 5. (…) Câştig suficient de mulţi bani şi o să-ţi spun sincer: din banii pe care îi câştig, fac din când în când câte o investiţie în accesorii de brand şi pun şi bani deoparte pentru şcoala Petrei”, a spus Cristina Şişcanu.

Cristina Șicanu și Mădălin Ionescu au împreună o fetiță, Petra, jurnalista fiind mamă și pentru cei doi copii ai prezentatorului TV din prima căsătorie, Ștefania și Filip. Cristina Șișcanu s-a născut în localitatea Ungheni din Republica Moldova, dar a venit în România pentru studii. Soția lui Mădălin Ionescu a absolvit Facultatea de Drept, dar a ajuns să lucreze în televiziune. Se pare că motivul pentru care nu a profesat în domeniul studiat a fost unul de legislativă. După mai bine de un deceniu în televiziune, jurnalista Cristina Șișcanu are în CV experienţa de reporter, realizator de emisiuni, dar și prezentator. Ea a fost una dintre protagonistele show-ului ”Mămici de pitici cu lipici”, de la Antena Stars, la care a participat alături de fiica ei Petra.

Un bărbat din Brazilia a muncit la aceeaşi companie timp de 84 de ani