Captură video Facebook/KTVN 2 News
Captură video Facebook/KTVN 2 News

Un bărbat din Brazilia a intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă activitate desfăşurată în cadrul aceleaşi companii. Este vorba despre o perioadă de 84 de ani.

Brazilianul, în vârstă de 100 de ani, locuiește în orașul Brusque.

Întrebat despre un posibil secret al realizării sale, bărbatul a precizat că persoanele care își doresc o perioadă îndelungată în cadrul aceleeași companii trebuie să își iubească meseria.

De asemenea, referitor la un stil de viață sănătos, sfatul lui Walter Orthmann este ca lumea să evite să consume junk food.

Bărbatul din Brazilia este de părere că o viaţă profesională îndelungată şi împlinită vine la pachet cu pasiunea pentru muncă

Trebuie să-ţi placă să munceşti. Am început să lucrez cu această dorinţă şi spirit de luptă. Nu poţi să faci orice meserie doar ca să spui că lucrezi. Nu funcţionează. Nu vei putea suporta asta”, a declarat el într-un interviu.

Potrivit presei locale, Orthmann a început să lucreze într-o fabrică de ţesături, în prezent cunoscută sub numele de RenauxView.

La scurt timp după aceea, el a ocupat un loc în administraţia companiei şi, în cele din urmă, a devenit manager de vânzări, arată G4 Media.

Exercițiile fizicie și dieta echilibrată sunt foarte importante pentru o viață lungă și sănătoasă

Referitor la dietă, Orthmann a ținut să adauge că evită, pe cât posibil, sarea și zahărul.

Evit lucrurile care sunt dăunătoare pentru intestine. Evit Cola şi alte sucuri. Consum doar alimente care sunt bune pentru organism. Asta îţi ajută cu adevărat corpul să fie tot timpul puternic”, a mai spus Walter Orthmann.