Societatea RAJA din Constanța a precizat că, în cursul zilei de astăzi, 13 iunie, a survenit o avarie majoră pe conducta magistrală, cu diametrul de 800 mm, de la intersecția străzii I.L. Caragiale cu bulevardul 1 Decembrie 1918 din municipiul Constanța.

Această instalație se afala deja în plin proces de înlocuire prin Programul Operațional Infrastructura Mare (POIM).

Echipele de intervenție ale societății RAJA din  Constanța au blocat 2 benzi de circulație

Ca urmare, echipele de intervenție RAJA sunt nevoite să blocheze 2 benzi de circulație de pe strada I.L. Caragiale, pe sensul de mers dinspre strada Baba  Novac spre bd. 1 Decembrie 1918,  de astăzi – 13 iunie 2023, ora 20.00 până vineri – 16 iunie 2023, ora 20.00.

Pentru efectuarea lucrărilor de reparații, zona a fost împrejmuită și semnalizată corespunzător, iar pentru fluidizarea traficului a fost anunțată și Poliția Locală.

Societatea face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor afectați, dar și participanților la trafic din zona respectivă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor de reparații în timpul preconizat”, a transmis Biroul de Comunicare al societății din Constanța.

Remintim că RAJA pune la dispoziția abonaților un serviciu de Call Center, disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.