Sursa foto: Facebook/ Corina Caragea

Corina Caragea, în vârstă de 39 de ani, a explicat motivul pentru care s-a ferit mereu să vorbească despre viața sa amoroasă. Într-un interviu pentru Unica, prezentatoarea TV a precizat că de-a lungul timpului au apărut numeroase zvonuri cu privire la o posibilă căsătorie.

„Eu am evitat să îmi expun viața personală și poate de aceea s-au tot făcut speculații și s-au inventat atâtea căsătorii. Dar eu mi-am văzut mereu de treaba mea și am mers mai departe fără să mă obosesc să arăt lumii ce fac în viața privată”, a spus Caragea, potrivit Libertatea.

De asemenea, aceasta a precizat că o adevărată iubire nu trebuie validată de nimeni, iar dragostea nu se strigă „în gură mare.”

Caragea: „Nu am de ce să mă justific în fața nimănui”

 „Eu consider că iubirea nu se strigă în gura mare, nu are nevoie de validarea nimănui, cu atât mai mult a unor străini. Mă bucur și mai mult de momente dacă sunt în cerc restrâns, fără zgomot”, a spus prezentatoarea de la Pro TV.

De asemenea, Caragea a declarat recent că la începutul carierei sale se simțea datoare să vină mereu cu explicații, dar după o vreme a înțeles că nu e necesar să te justifici în fața altor persoane pentru deciziile luate.

„Cu timpul am înțeles că nu am de ce să mă justific în fața nimănui, mai ales necunoscuți, că întotdeauna răutăcioși vor exista, indiferent de ce zic sau fac și că e normal și să existe o curiozitate, mai ales când nu lași ușa deschisă către viața ta personală”, e de părere Caragea.

Totodată, aceasta a mai precizat că a început să pună mai mult preț pe protecția celor dragi, chiar dacă ea este mereu în centrul atenției, „în bătaia puștii.”

„Nu că aș ascunde ceva urât, cum cred unii, însă pur și simplu pun mult preț pe protecția celor dragi și dacă eu am ales acest drum și stau în bătaia puștii, ei nu au de ce să facă asta, să fie expuși, judecați, atacați. Așa am făcut cu părinții, sora sau partenerul de viață, indiferent cine a fost”, a concluzionat Corina Caragea.

Dan Negru, „bătut” de PRO TV