Oana Zăvoranu se pronunță în privința „divorțului anului”

„Nu o să fiu ipocrită să spun că nu știu despre ce este vorba”

Oana Zăvoranu a revenit pe „sticlă”, pe canalul său de YouTube, iar printre subiectele trnașate s-a aflat și cel al divorțului dintre Anamaria Prodan și Laurențiu Reghecampf, pe care îl putem considera „divorțul anului”, atât prin prisma protagoniștilor, cât și a „suișurilor și coborâșurilor” din ultima vreme. Chiar dacă a evitat să dea verdicte, subliniind că nu vrea să fie impocrită că nu ar știi dedesubturile relației dintre cei doi, Oana Zăvoranu a transmis că va face la fel ca și până acum, mai exact, nu se va băga în familia nimănui. Un semnal pentru cei din presa mondenă că nici ei nu îi place acest lucru, să se intre cu bocancii în viața sa.

„N-am să fiu ipocrită să spun că nu știu despre ce este vorba. N-am să spun treaba asta. Știu totul, absolut totul, cu lux de amănunte. (…) Dintr-un respect pentru cel ce a fost odată cuplul Anamaria și Laurențiu, am să o spun doar în emisiunea mea: Nu am să vorbesc niciodată despre problemele celor doi!”, a început Oana Zăvoranu.

Mai mult, Zăvo a făcut, subtil, un apel la toți cei care nu doar că se uită pe „gaura cheii” în mariajul impresarului FIFA și a antrenorului, ci se dau cu părerea, deși nu au fost nici măcar o clipă în pantofii acestora.

„Eu, dacă mănânc o dată la masa unor oameni, și mie Laurențiu mi-a pus o dată să mănânc, eram la ei la Snagov, consider că nu am de ce să mă bag într-o chestiune atât de dureroasă, murdară, grea, gravă. Repet, știu tot. Dar nu cred că m-ați văzut vreodată băgându-mă în familiile altora și comentând divorțuri. Nu mă interesează treaba asta. Știu totul cu lux de amănunte. Mai departe, cine are dreptul să vorbească despre treaba asta sunt Anamaria, Laurențiu, fiicele ei, fiul lor și băiatul lui Laurențiu din prima căsătorie. Le doresc foarte multă sănătate și putere de a merge mai departe ambilor”, a încheiat acest subiect Oana Zăvoranu.

Citește și: Anamaria Prodan uimește pe toată lumea. Ce a spus despre Reghe