Din 15 mai, românii vor fi obligați să poarte masca pe ochi și frunte, timp de trei luni, pentru a se bronza și pe partea inferioară a feței (PAMFLET)

În timp ce unele reguli dispar, altele apar. Toate pentru binele românilor, bineînțeles!

Foto: Dreamstime.com

15 mai, ziua liberării. Cam așa e percepută de români această frumoasă dată. Soarele-i sus pe cer, weekend-ul abia a început, iar temperatura se arată și ea destul de prietenoasă cu jumătățile de jos ale figurilor noastre, cele care simt astăzi, pentru prima dată în mai bine de un an, razele blânde ale soarelui.

15 mai, ziua în care figurile tuturor românilor vor arăta ca niște înghețate cu vanilie și cacao

Te-ai gândit cum vei arăta astăzi, în prima ta zi când nu mai ești obligat, prin lege, să porți mască? Dacă ai fost nevoit, în toate lunile acestea să ieși afară în fiecare zi, cu siguranță că acum arăți ca o înghețată jumătate de cacao, jumătate de vanilie.

Însă nu te îngrijora, Guvernul s-a gândit și la asta! Pentru a echilibra discrepanțele de bronz dintre bărbie-gură și ochi-frunte, autoritățile au dispus ca pentru o perioadă de trei luni toți românii să fie obligați să poarte masca pe ochi și frunte. La sfârșitul acestor trei luni, bronzul fiecărui român va arăta uniform, pe toată fața, conform studiilor CNSU.

Guvernul a decis să ia astfel de măsuri, sătul fiind de toate nemulțumirile fondate sau mai puțin fondate ale românilor. Astfel, îngrijorați că la următoarele alegeri, românii nu vor mai vota în favoarea coaliției actuale de guvernare, acuzând că din cauza măștii arată acum ca niște clovni veniți de la circ, politicienii de dreapta au declarat: „Dragi români, masca nu se mai poartă pe gură și nas, ci pe ochi și frunte, timp de trei luni, până când partea de jos a feței se va bronza asemenea părții de sus. Ce altă dovadă mai bună că noi suntem singurii care nu vă cred niște clovni?”, a spus premierul Florin Cîțu, citându-l pe Klaus Iohannis.

*Notă: Acest editorial este un pamflet. Nu există nicio prevedere legala care să certifice obligativitatea purtării măștii pe ochi și frunte.

Dincolo de pamfletul de astăzi care este, fără niciun dubiu, doar un pamflet, adevăratele relaxări date de Guvern se pot citi aici.

Citește și: Aviz pupăcioșilor de carieră: eliminarea măștii în spațiile publice nu înseamnă reluarea „simpaticului” obicei de invadăre a spațiului personal al celorlalți!