Cîțu se bucură că și-a dat voie să umble fără mască

„Cum este pentru voi prima zi fară mască în spații deschise? Eu deja am făcut o plimbare la prima ora până la cafea și a fost wow”, s-a bucurat premierul, ca un copil

Florin Cîțu (foto BZI)

Dacă în cursul aproape nopții trecute, vizibil obosit din pricina atâtor discuții, premierul Florin Cîțu anunța renunțarea la anumite restricții, printre care și portul măștii în spațiile publice neaglomerate, astăzi acesta pare să se fi relaxat, pesemne și odihnit, așadar cum au dat zorii dimineții, Cîțu a rupt ușa casei și s-a dus să-ți ia cafea. Și nu oricum, ci fără mască!

„Vești fantastice”: Florin Cîțu știe să se bucure la fel ca un cetățean de rând

„Cum este pentru voi prima zi fară mască în spații deschise?”, întreabă, pe Facebook, premierul, adăugând că el deja și-a făcut plimbarea de la prima ora până la cafea.

Cum i-a fost dimineața lui Cîțu? Cum altfel decât „wow”, după cum chiar acesta a declarat.

„Vreau să vă mulțumesc tuturor pentru că ați înțeles să respectați toate regulile și mai ales pentru că vă vaccinați. Astăzi ne bucuram toți de primul pas important din revenirea la normalitate pentru că am lucrat împreună în acest an dificil. Vă mulțumesc”, a completat premierul, vizibil emoționat și maxim de entuziasmat, adăugând că urmează un alt set de „vești fantastice” pe 1 iunie.

Într-o notă mai serioasă, începând de astăzi, oricărui cetățean al României, premier sau nu, îi este permis să se plimbe, după bunul plac, prin spațiile publice deschise și neaglomerate, fără să mai poarte după sine povara răspiratului de tip „Darth Vader”. Mai mult decât atât, poate să facă asta până la ce oră dorește, întrucât s-au eliminat inclusiv restricțiile de noapte.

Citește și: Din 15 mai, românii vor fi obligați să poarte masca pe ochi și frunte, timp de trei luni, pentru a se bronza și pe partea inferioară a feței (PAMFLET)