Sursă foto: Pixabay
Sursă foto: Pixabay

Pe conducta magistrală, cu diametrul de 600 mm, de pe strada Năvodari din localitatea Lumina, județul Constanța, s-a înregistrat o avarie, astăzi – 05 octombrie 2023.

Se va furniza apă cu presiune redusă în mai multe zone din localitățile Lumina, Corbu și Năvodari

Pentru remedierea acesteia, în intervalul orar 13.00 – 21.00, se furnizează apă cu presiune redusă în localitățile Lumina, Corbu și Năvodari, în zonele Peninsulă și Industrială, iar în zonele înalte și la etajele superioare ale imobilelor se va înregistra lipsa totală a acesteia.

Ne cerem scuze pentru neplăcerile create utilizatorilor din zonă, pe care îi asigurăm că echipele de intervenție vor face tot posibilul pentru finalizarea lucrărilor și reluarea furnizării apei potabile în cel mai scurt timp”, au transmis membrii societății constănțene.

RAJA pune la dispoziția abonaților un serviciu de Call Center, disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7

Reamintim că, pentru RAJA S.A., interacțiunea cu utilizatorii serviciilor de alimentare cu apă și canalizare reprezintă un aspect extrem de important.

Astfel, pentru a veni în întâmpinarea tuturor nevoilor particulare ale clienților, compania a pus la dispoziție un serviciu de Call Center.

Serviciul de Call Center este disponibil 24 de ore din 24 și 7 zile din 7, fiind accesibil prin numărul unic 0241 924.