Ilie Năstase recidivează și își ia soția la bătaie

Fostul tenismen ar putea, totuși, să ajungă la închisoare, aflându-se, momentan, într-o perioadă de încercare de 2 ani

Un apel la 112 anunța că într-o locuință din Complexul Stejari, din nordul Bucureștiului, este nevoie de intervenția polițiștilor. Casa aparține întocmai marelui fost tenismen Ilie Năstase, apelul la 112 fiind făcut de soția acestuia, Ioana Năstase, cea care le-a declarat dispecerilor că soțul ei ar fi supus-o violențelor domestice. Echipajul s-a deplasat la fața locului pentru a constata cele întâmplate.

Citește și: Ilie Năstase: ”Aprinzi televizorul și îi vezi pe Pastramă, Salam, parizer”

„Nu vreau să îi fac rău”

Cu toate că nu a dorit să dea prea multe detalii despre cele întâmplate, soția lui Ilie Năstase a spus că nu are intenția de a depune plângere penală împotriva soțului ei, însă că va divorța în cel mai scurt timp posibil de acesta, dând de înțeles că violențele nu se află la prima abatere.

„Nu voi da multe detalii, dar vă spun că mă bucur că am ieșit. Mulțumesc domnilor polițiști că au venit la timp. Nu vreau să vorbesc urât la adresa lui (n.r. Ilie Năstase). Am vrut să îl fac fericit. Primul lucru pe care l-am cerut a fost să cer apă. Nu vreau să îi fac rău.”, a spus  Ioana Năstase la Antena 3, despre scandalul dintre ea și Ilie Năstase.

Ilie Năstase ar putea, totuși, să ajungă la închisoare

Indiferent dacă Ioana Năstase depune, sau nu, plângere penală împotriva fostului tenismen, în cazul în care polițiștii se autosesizează, acesta ar putea fi trimis în fața judecătorilor. De data aceasta ar putea chiar să ajungă în spatele gratiilor, întrucât are deja la activ o pedeapsă cu suspendare, aflându-se într-o perioada de încercare de 2 ani.

Citește și: Jaf ca în ”Singur Acasă”: hoțul s-a așezat pe telefon și a sunat la poliție

#News