Doi bărbați din Marea Britanie au fost arestați, după ce unul dintre ei a sunat din greșeală la poliție în timpul unui jaf, informează CNN.

Cei doi hoți au fost descriși de ofițerul de poliție din Staffordshire cu autoironie, drept ”cei mai ghinioniști hoți din lume”, fiind asemănați cu infractorii care au amuzat publicul în filmul ”Singur acasă”.

Din spusele ofițerului, cei doi s-au autodenunțat, dar nu intenționat.

A obosit, s-a așezat pe telefon și a sunat la poliție

Polițistul a declarat că unul dintre bărbați s-a așezat pe telefon și a format din buzunar numărul 999 (numărul din Marea Britanie pentru situații de urgență). Desigur, apelul a ajuns la polițiști, iar oamenii legii au ascultat pe măsură ce hoții comiteau infracțiunea și momentul în care colegii lor au intervenit și i-au arestat.

Cred că tocmai i-am arestat pe cei mai ghinioniști spărgători din lume”, a scris inspectorul-șef John Owen pe Twitter.

În timpul unui jaf, unul dintre hoți s-a așezat pe telefonul mobil din buzunar și a sunat la 999”, a continuat el.

Cei mai ghinioniști hoți din lume au fost prinși după ce unul s-a așezat pe telefon și a sunat la poliție

Inspectorul Owen a declarat că secția de poliție Staffordshire, Marea Britanie a primit un apel ca oricare altul, formând numărul de urgență 999. Cu toate acestea, la celălalt capăt al firului, erau descrise în direct faptele și infracțiunea, apelul continuând până în momentul în care ofițerii de poliție au ajuns la locul faptei.

Cei doi hoți care, practic, și-au autosabotat fapta au ajuns în arest, dar au și făcut istorie pe pagina de Twitter a inspectorului Owen, acesta adăugând în mesajul său o imagine GIF cu personajul Marv, unul dintre hoții faimoși din filmul ”Singur acasă”.

Foto

Citește și: Snoop Dogg, melancolic, pe maneaua lui Florin Salam

#News