Cel puțin un om a murit iar alte 4 persoane au fost rănite, în urma unui atac armat care a avut loc la Berlin. Incidentul armat s-a produs în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă în oraşul german Berlin, potrivit unor surse din cadrul serviciilor de securitate.

Autorul atacului a reușit să fugă

Incidentul armat a avut loc în faţa complexului polivalent „Tempodrom”, aflat în zona Kreuzberg din Berlin.Un bărbat a deschis focul către mai multe persoane. O persoană a murit, iar alte patru au fost rănite, una din ele fiind în stare gravă.

Citește și: Rusia afirma finalizarea proiectului Nord Stream 2

Autorul atacului armat a reuşit să fugă. La ora actuală el este căutat de autorităţi. Oamenii legii încearcă să afle motivul atacului. Surse din cadrul comisiei de anchetă, citate de site-ul „T-online.de”, au dezvăluit că autorităţile iau în calcul posibilitatea ca atacul să fi fost produs de mai multe persoane.

„Pentru moment, nu avem informaţii asupra motivului atacului”, a declarat sâmbătă dimineaţă un reprezentant al Poliţiei din Berlin. În zonă au fost mobilizaţi aproximativ 200 de agenţi de poliţie, imediat după ce a avut loc atacul. #News