Traian Băsescu

PNL va plăti pentru modificările legilor electorale, este avertismentul lansat de fostul președinte al statului, Traian Băsescu. În opinia fostului șef al statului, românii îşi vor da seama că liberalii au făcut artificii.

Traian Băsescu a criticat vineri, ordonanţa dată de PNL privitoare la alegerile anticipate. Fostul șef al statului consideră că liberalii vor fi taxaţi pentru faptul că au interzis votul flotanţilor dar în schimb au hotărât ca alegătorii să poată vota în orice localitate la alegerile parlamentare.

Băsescu, critici la adresa liberalilor

Fostul preşedinte al României, Traian Băsescu, a afirmat că liberalii vor fi taxaţi deoarece au interzis votul flotanţilor şi au hotărât ca românii să poată vota oriunde cu ocazia alegerilor parlamentare.

Citește și: Traian Basescu face misto de Orban

„În realitate PNL este într-o mare contradicţie. A interzis votul flotanţilor, în schimb la parlamentare unde lista este judeţeană dau voie să se voteze. Este o contradicţe în zona politică pe care o vor plăti, lumea îşi va da seama că au făcut artificii”, a spus fostul președinte Traian Băsescu.

Traian Băsescu a fost președinte al României timp de două mandate, în perioada 2004 – 2014. #News