Moise Guran s-a cam supărat pe foștii colegi de breaslă

Proaspăt ieșit din presă și intrat în politică, Moise Guran a răspuns pe Facebook jignirilor lui Traian Băsescu. În cursul zile de ieri, fostul președinte de țară, Traian Băsescu, îi numea pe acesta „panaramă”, inflamând opinia publică.

Citește și: Traian Băsescu sare calul și-l jignește pe Moise Guran

Cu toate că pe Moise Guran nu-l miră foarte tare atitudinea trivială a lui Băsescu, fiind obișnuit cu stilul acid și marinăresc al acestuia, se declară, totuși, mâhnit de atitudinea presei față de aceste declarații la adresa sa.

În opinia lui Moise Guran, presa nu ar fi trebuit să dea atât de multă importanță spuselor lui Traian Băsescu și nu înțelege de ce atât de multe publicații au preluat informația.

”Eu nu înțeleg de ce preia atât de multă presă jignirile pe care mi le aduce, absolut gratuit, fostul președinte Traian Băsescu și, cu excepția notabilă a G4media.ro, fără să mă întrebe și pe mine nimeni nimic. 
Nu pentru că aș fi dorit să răspund în vreun fel domnului Băsescu, ci așa, de principiu.

Acum mă văd nevoit să precizez faptul că am avut într-adevăr o discuție ceva mai tensionată cu fostul președinte, acum aproape un an, în campania de la Europarlamentare. 
După dezbaterea (pe care nu am moderat-o eu, ci doar am organizat-o ca producător) i-am spus fostului președinte că un pic mai multă civilitate în politică nu are cum să strice (ceva de genul, nu-mi mai amintesc exact cuvintele). I-am sugerat adică să încerce să fie ceva mai politicos cu adversarii săi politici.

Nu cred că aș putea avea nimic altceva de adăugat la ce i-am spus atunci.”, scrie Moise Guran, pe contul său de Facebook.

#News

Foto