Traian Basescu

Roast-ul lui Traian Băsescu

Faptul că Traian Băsescu este slobod la gură și că zice exact ce-i trece prin cap nu mai reprezintă o surpriză pentru nimeni. Cu toate astea, din când în când, ajungem să ne mirăm de afirmațiile sale, indiferent de faptul că știm de multă vreme cam care-i natura lui. De la stand-up comedy la roast, nu trece zi fără ca fostul președinte de țară să nu zică ceva răutăcios despre cineva.

Citește și: Băsescu i-a trântit ușa în nas lui Tăriceanu

Ținta de astăzi, Moise Guran, „o panaramă”

Întrebat despre alegerea pe care ar face-o, dacă ar fi în măsură, dintre Vlad Voiculescu și Moise Guran, Traian Băsescu n-a stat pe gânduri prea mult înainte să vorbească și a zis:

„Nu, nu, nu. Moise Guran e o panaramă”.

Moment la care reporterul de la Adevărul Live a ținut să-l apostrofeze, întrucât limbajul său nu ar fi fost tocmai unul decent. Băsescu răspunde:

„Scuzaţi-mă! E o întoarcere de complimente (și începe să râdă) între mine şi Moise Guran. Va fi un rateu în politică, pentru că Moise Guran are un mare deficit. Nu de inteligenţă, ci de caracter. Vorbesc de atitudini publice. Şi el a constatat la mine, din atitudini publice a tras concluzii, aşa că nu am nicio reţinere să-l caracterizez după atitudinile publice”.

(Traian Băsescu)

Citește și: CTP șterge pe jos cu Moise Guran. Proaspătul politician, replică savuroasă

#News