Un poștaș din Prahova a folosit banii de pensii pentru a-și plăti datoriile. El a mințit că i-a fost furată geanta, în care se aflau 40.000 de lei. După ce poștașul a reclamat că a fost jefuit și că i s-a furat geanta cu banii de pensii, polițiștii au demarat o anchetă.

Polițiștii au intrat pe fir

Oamenii legii au constatat că în realitate bărbatul a înscenat furtul deoarece avea nevoie de bani pentru a achita unele datorii.

Citește și : #News-pensiile vor fi livrate incepand de joi

Reprezentanții Poliției Prahova au comunicat că au efectuat verificări după ce, joi, au fost sesizați prin apel la 112, că pe raza localității Ariceștii-Rahtivani, două persoane necunoscute ar fi furat, folosind violența, geanta unui poștaș, care conținea bani și documente. În urma cercetărilor efectuate, polițiștii susțin că poștașul a mințit

„Din cercetările efectuate de polițiști până la acest moment, a reieșit faptul că deși factorul poștal a susținut că a fost victima unei infracțiuni de tâlhărie, aspectele relatate nu sunt reale, iar acesta și-ar fi înscenat furtul și actele de violență, cu scopul de a acoperi o datorie”, au declarat reprezentanții IPJ Prahova.

În urma anchetei, a fost recuperată geanta cu documente și suma de aproximativ 40.000 de lei. #News