Vladimir Putin

Vladimir Putin știe să negocieze

Nu ar putea niciodată să îl acuze nimeni pe președintele rus, Vladimir Putin, de faptul că nu ar ști să negocieze. Astfel, în lumina celor spuse mai devreme, iată că acestuia i-a mai venit o idee. Dacă tot cer cei din Belarus preț bun pe resursele naturale venite de la ruși, de ce să nu ceară și Putin ceva în schimb, doar-doar de o reuși încetul cu încetul să readucă Blocul Comunist la ceea ce era odinioară.

Citește și: Rusia are un nou premier ales de Vladimir Putin

Cu toate că există discuții de două decenii încoace cu privire la o posibilă reuniune a Rusiei cu Belarusul, sub imperiul aceluiași președinte, discuțiile par a se îndrepta înspre direcția dorită de Putin abia acum.

Președintele belarus, Aleksandr Lukaşenko, nu s-a declarat a fi nici uimit și nici prea supărat de sugestia lui Vladimir Putin. Momentan, vorbim, firește, de speculații ale presei, însă zvonurile vorbesc despre o schemă mult mai elaborată, în realitate.

Citește și: Putin cântă hip-hop într-o animație românească

Cum în 2024, mandatul președintelui rus ar trebui să se sfârșească, o uniune cu Belarusul l-ar ajuta pe acesta să fenteze un pic legile, întrucât ar deveni automat șeful unui stat nou, drept pentru care, ca prin minune legislativă s-ar schimba și anii în care acesta ar fi obligat să părăsească fotoliul de președinte.

#News