Liviu Pleșoianu

Tace ce mai tace Liviu Pleșoianu, după care începe să vorbească și strică tot. Cam asta s-a întâmplat și de data aceasta, când, supărat nevoie mare pe faptul că cei din PSD nu fac front comun ca să-i țină partea medicului Mircea Beuran, i-a criticat pe aceștia pe Facebook:

Citește și: Critici aduse Gabrielei Firea. Ce spune Pleșoianu

”Intenționam să nu mai scriu nimic până săptămâna viitoare, când voi face mai multe anunțuri. …Dar nu mă rabdă inima! …PSD să tacă mâlc în ce-l privește pe medicul Beuran. Să „lase justiția să își facă triaba” (cum ar spune Grindianu)… PSD, în înțelepciunea sa, e partidul care îl pune șef de campanie pe Tudose, care zice că o să aibă el grijă să curețe PSD de „penali”… Ceva mai oribil, o bătaie de joc mai mare la adresa celor care ne-au votat și au încasat înjurături și m*ie pentru noi NU poate fi imaginat! Iată, Beuran e un „penal”… PSD să se întoarcă, plin de scârbă, cu spatele la Beuran și să mai ciocnească un pahar cu „prefață-Maior-postfață-Coldea”! Doamne, ajută! Noapte bună, PSD!

Citește și: Lui Pleșoianu nu-i place de Tudose

P.S. Ungureanu, de la USR, e un deputat curat ca lacrima, nepenal, care luptă împotriva penalilor și a flagelului corupției endemice, despre care a vorbit recent și mr. ambassador. Ca atare, are exact profilul dorit pentru acest minunat „PSD reformat”. Sugestia mea este să fie cooptat și să deschidă lista PSD unde vrea el.”, scrie Liviu Pleșoianu, acuzându-i pe social democrați că au uitat adevăratele valori ale doctrinei pe care o reprezintă.

#News

Foto