Gabriela Firea și Liviu Dragnea
Gabriela Firea și Liviu Dragnea

Deși recunosc că dacă a fost cazul să-i apreciem vreodată pe cei din PSD de ceva, a fost tocmai pentru felul în care în care sunt capabili să facă front comun și să-și țină spatele unul altuia, iată că nu mereu aceștia reușesc să se țină de promisiunile de alianță față de colegii de partid. Un ultim exemplu în acest sens îl reprezintă chiar deputatul PSD, Liviu Pleșoianu, care a criticat-o destul de virulent pe Gabriela Firea, într-una dintre postările sale de pe Facebook.

În urma afirmației primarului Capitalei, potrivit căreia, Orban ar fi un fel de Dragnea (cunoscută fiind părerea Gabrielei Firea despre modul de operare a fostului lider PSD, Liviu Dragnea), Pleșoianu a ținut să menționeze că măcar Dragnea nu ar fi cedat în fața sistemului, așa cum face Orban.

Citește și: Gostaturile lui Dragnea, „butaforii cu iz penal”

„Trei trandafiri sunt în poza asta și tot de trei ori am auzit, în ultimele trei luni, propoziția: „Pentru mine, Ludovic Orban e Dragnea 2!”…

Mă depășește… Din punct de vedere UMAN, mă depășește total! Indiferent de la ce s-au luat, cum dracului să spui că Orban=Dragnea!?? Măcar pentru faptul că Dragnea e închis, să ne abținem, zic, de la comparații stupide…

Unul, cu toate ezitările și erorile lui, a înțeles până la urmă că nu există „cale de mijloc” cu Sistemul și a stat drept, chiar dacă era prea târziu. Celălalt, penibil și fricos, a mers pe drumul sigur: „cine sare nu ia condamnare”… Deci cum să-i compari!?

Repet, din punct de vedere UMAN, mă depășește total… Indiferent ce o fi fost, ăl cu trandafirii e privat de libertate. N-ar putea, UMAN, măcar pentru asta, să-l lase necomparat cu Orban!?”, scrie Pleşoianu pe Facebook.

#News #Gabriela Firea