Liviu Pleșoianu FOTO Facebook

Lui Pleșoianu nu-i prea convine de Tudose, se pare

Cel puțin asta reiese din ultima sa declarație de pe Facebook, în care amintește de SRI și de legătura lui Mihai Tudose cu această instituție. Despre ce este vorba, mai exact?

Despre un atac virulent lansat de către deputatul Liviu Pleșoianu la adresa lui Mihai Tudose, proaspăt ales să coordoneze viitoarele alegeri împreună cu Claudiu Manda. Cei doi ar urma să facă jocurile alegerilor, pentru ca PSD să iasă pe plus în sondaje.

Lui Pleșoianu se pare că nu-i convine alegerea pe care Marcel Ciolacu a făcut-o, de vreme ce Mihai Tudose ar fi fost vizat de un anumit set de suspiciuni de curând. Același Pleșoianu bănuiește că fostul premier, Tudose, ar avea legături cu SRI.

”Deci… de campania PSD se va ocupa Tudose-prefață-Maior-postfață-Coldea!? Și, cum spune chiar el, se va ocupa și de trierea candidaților pentru locale și parlamentare?

Bun… Atunci, am o singură concluzie complexă: Hai, pa! Toate au o limită și tocmai a fost depășită!”, scrie Liviu Pleșoianu pe contul său de Facebook.

Citește și: Critici aduse Gabrielei Firea. Ce spune Pleșoianu

captură Facebook – Liviu Pleșoianu

Citește și: Manda și Tudose „știu să facă alegeri”

Declarația lui Marcel Ciolacu, privind alegerea lui Mihai Tudose

„Am picat cu toţii de acord ca pe 19 februarie să stabilim data Congresului. Consider, în continuare, că nu este o prioritate Congresul, prioritatea este strategia partidului şi organizarea pentru alegeri, să fim pregătiţi pentru orice variante de alegeri. Astăzi am anunţat colegii ca domnul Claudiu Manda să fie şeful de campanie, el va lucra îndeaproape cu Mihai Tudose, doi oameni care ştiu să facă alegeri şi doi oameni care au câştigat alegeri. Au termen până miercuri să vină cu echipa de campanie şi cu oamenii desemnaţi pe regiuni de către preşedinţii de organizaţii”, a precizat Marcel Ciolacu, pentru Agerpres.

#News

Foto