Marian Oprișan

Replică dură pentru Marian Oprișan, în timpul ședinței de luni a liderilor PSD.
Liderul PSD Vrancea a stârnit nemulțumiri chiar în rândul unor colegi de partid. Cel care l-a criticat pe Marian Oprisan a fost Gabriel Zetea, președinte al CJ Maramureș și lider județean al PSD Maramureș. Zetea a dezaprobat, în cadrul unei emisiuni de la un post central de televiziune, afirmația făcută săptămâna trecută de Oprișan, privitoare la motivul pentru care Moldova nu are autostrăzi.

Marian Oprișan, criticat pentru declarațiile legate de Colectiv

Marian Oprișan a declarat, la Conferința Județeană a PSD Vrancea, unde acesta a fost reales în funcție, că Moldova nu are autostradă deoarece a „venit #Colectiv și a căzut Guvernul”.

„De 30 de ani mă rog de toate guvernele României, de stânga sau de dreapta, să facem autostradă și aeroport. Când în Focșani, sau pe lângă Focșani, va trece autostrada și vom avea aeroport, pentru că prima dată am încercat pe amplasamentul lui 1921 (unitate militară de la marginea orașului, n.r.) fosta unitate de aviație și, ce să vezi? A venit Colectiv și a căzut Guvernul”, a declarat Oprișan audienței de la Conferința din Focșani. Marian Oprișan nu a explicat însă de ce timp de 30 de ani, până la producerea Colectiv, nu s-a făcut niciun kilometru de autostradă în Moldova, în condițiile în care PSD s-a aflat ani întregi la guvernare.

Citește și Marian Oprisan la cutite cu prefectul PNL de Vrancea

„Este o declarație total deplasată”, a declarat luni Gabriel Zetea, membru în conducerea centrală interimară a partidului.

„Îmi pare rău că sunt oameni de partid care nu-și dau seama de ceea ce spun. Îmi cer eu iertare în numele lor”, a mai declarat Gabriel Zetea.

„În toate partidele sunt oameni care au avut la un moment dar rolul lor, de aceea PSD e acum într-o proces de reconstrucție. Nu poți să asociezi Colectivul cu nimic politic”, a mai afirmat liderul PSD Maramureș. #News