Traian Băsescu

Lui Tăriceanu nu-i mai ies alianțele

Proaspăt ieșit in alianța cu PSD, proaspăt ieșit înainte să intre și din alianțele cu PRO România și PMP, partide cu care Căllin Popescu Tăriceanu spera să lege prietenii. Dacă la Victor Ponta încă mai există șanse de discuții și negocieri, Traian Băsescu nu i-a acordat liderului ALDE nicio șansă, trântindu-i ușa în nas înainte de-a scoate vreun cuvânt.

Vechi contestator al lui Tăriceanu, Andrei Gerea îl acuză încă odată pe acesta de încercări disperate de a lega alianțe, ba cu stânga, ba cu dreapta, fără vreo țintă sigură.

„Este încă un exemplu că dl Tăriceanu nu se mai bucură de credibilitate nici măcar în fața unor parteneri politici. Astfel de încercări care denotă disperare în mod evident nu fac bine partidului. O astfel de oscilare din stânga în dreapta, doar-doar o ieși ceva, lasă un semnal extrem de negativ pentru un partid. La fel, electoratul nu ne mai înțelege, nu are cum să ne mai perceapă”, a spus la Digi24 Andrei Gerea.

Citește și: Tensiuni mari în ALDE București. Se cere demisia lui Tăriceanu

„I-am propus domnului președinte un proiect propriu, acum ceva timp, împreună cu vechi colaboratori ai domniei sale, cu oameni care s-au bucurat de încrederea sa. Am fost refuzați și asta pentru mine e de neînțeles. În loc să vii cu un proiect și să înțelegi semnalele date de electorat, te uiți dacă vrei și la alții, care au probleme similare, dar să refuzi să iei o măsură e pentru mine de neînțeles”, a adăugat el.

„Faptul că oscilează și arată foarte clar că nu are nici cea mai mică idee despre viitorul politic al acestui partid, faptul că are ușile închise cam peste tot pe unde se duce, asta înseamnă că nu mai e capabil să tragă după el partidul”, a continuat deputatul ALDE.

Citește și: Lui Tăriceanu îi miros urât anticipatele

#News