Rareș Bogdan

Europarlamentarul PNL Rareș Bogdan a ținut să lămurească ierarhia din partidul din care face parte. Acesta susține că în mai multe sondaje de opinie, pe care nu el le-a comandat, este plasat în top 5 al încrederii românilor în politicieni. Dintre liberali doar președintele Klaus Iohannis ar fi poziționat mai bine decât Rareș Bogdan.

„Eu sunt în topul încrederii în România, pe sondajele de opinie necomandate de mine, că nu am bani să comand sondaje și nici n-am interes, că dacă aș avea poate aș găsi niște bani. Sunt în top 5 încredere la politicieni, asta-i deranjează foarte mult pe domnii de la PSD, pentru că în zona dreptei, imediat după președintele Iohannis sunt eu la încredere. Ludovic Orban este puțin sub mine, dar e foarte sus. Foarte sus! Dar puțin sub, pentru că e țintă la guvernare, doar de asta”, a spus europarlamentarul.

Rareș Bogdan a mai punctat faptul că nu va candida pentru funcția de primar general al Capitalei și că pentru această poziție susținerea PNL merge înspre Nicușor Dan.

Multă lume crede că PNL are o strategie prin care să mă folosească în campania electorală. Pot să le spun extrem de clar, cum am repetat-o, nu candidez! Ca să mă lase în pace, pentru că vor continua. Știu exact ce vor să facă. Problema unora este că, pe data de 15 august, Rareș Bogdan va candida la primărie, că de fapt Nicușor Dan e un iepuraș. Nu e așa, Nicușor Dan va fi primarul Bucureștiului. Va câștiga en fanfare campania. Deci nu există această strategie, eu nu candidez la primărie. Pe 15 august voi fi la Mănăstirea Nicula, la slujbă, mă duc de 15 sau de 20 de ani, pentru că e marele hram al mănăstirii”, a încheiat Rareș Bogdan.

Citește și: Ca un boxer în corzi, Orban încasează lovitură după lovitură

HashtagNews.ro