Aproape că nu ar mai poate să zică nimic Ludovic Orban. Precum principiul elementar din Drept, că legea este interpretabilă, și înțepăturile șefului Executivului se întorc asupra-i precum un bumerang bine calibrat. Aflat în vizită de lucru la Zalău, Orban a condamnat public atitudinea liderilor politici din zona opoziției, în special cei de la PSD și de la Pro România, care ar fi instigat cetățenii să nu respecte regulile pentru prevenirea infectării și răspândirii Covid-19 și care au făcut demersuri pentru a lipsi autoritățile de pârghiile necesare pentru a lupta contra epidemiei.

Atât i-a trebuit lui Victor Ponta. Capul Pro Romania a pregătit imediat replica și consideră că prin această declarație, premierul Ludovic Orban vrea să „acopere mizeria lui și a găștii lui de fripturiști”.

„#NESIMȚIRE MAXIMĂ. Nesimțitul și şarlatanul arată cu degetul pe alţii, ca să acopere mizeria lui şi a găştii lui de fripturişti! Tipic Lucovid Orban! Starea de Urgență/Alertă a fost o batjocură la adresa românilor/dar a fost și rămâne paravanul pentru afacerile de miliarde și șpăgile de milioane de la achiziții! Hoțul de Ludovic poate să strige cât vrea „Hoții”, românii au înțeles acum ce a făcut și de ce!”, a scris Victor Ponta pe Facebook.  

Citește și: PSD revine cu un nou atac la adresa Guvernului: promisiuni fără acoperire

HastagNews.ro