În opinia celor de la PSD, Guvernul Orban ar mima guvernarea, în loc să ia lucrurile în serios. Într-un recent mesaj postat pe pagina oficială de Facebook a partidului social democrat, PSD face o analiză personalizată a situației economice cu care țara noastră se confruntă în acest moment. Potrivit spuselor acestora, nimic nu ar merge cum trebuie în țară. Mai pe larg, vorbim despre antreprenori ce nu își mai permit să-și susțină financiar afacerile, despre un șomaj tehnic care urmează să se încheie și despre locuri de muncă în scădere. Rezultatul direct, conform declarațiilor PSD: sărăcia. Sau cel puțin asta se zice printre cuvinte. Un fel de „hai să batem Facebook-ul, ca să priceapă liberalii”. Sau electoratul.

PSD: „Sute de mii de români rămân fără joburi”

„Iohannis, Orban și Cîțu se poartă cu firmele românești ca “valutiștii” care-ți dau țeapă cu hârtie de ziar în loc de bancnote: sprijin financiar din vorbe și nimic în cont.

În ultima lună s-a dublat numărul antreprenorilor care cer amânarea ratelor la bănci, fiindcă n-au cu ce să le plătească.

Tinerii sunt descurajați să mai deschidă noi companii, numărul acestora scăzând la jumătate față de anul trecut.

Șomajul tehnic se încheie, iar sute de mii de români rămân fără joburi.

Promisiunile fără acoperire recitate non-stop de Președinte și de Guvernul PNL nu țin de foame, iar cu propaganda de partid românii nu-și pot plăti facturile.”, scriu cei de la PSD, pe pagina lor oficială de Facebook.

Citește și: Stamule scoate colții: PSD, interesați doar de sondaje

#News