Putin cântă hip-hop și nu cântă rău deloc!

Ok, atunci când am zis că Putin cântă hip-hop, nu m-am referit chiar la Vladimir Putin, președintele rus, ci la avatarul său animat realizat de către românii de la FameBreed. În ultima lor animație, artiștii îl ironizează fin pe acesta, scoțând în evidență firea multi-talentată a acestuia. De altfel, dacă este să-i urmărim un pic evoluția de super-erou rus, constatăm că realitatea afișată de Vladimir Putin nu este câtuși de puțin prea diferită de animația realizată de către cei din echipa FameBreed. Așadar, tragem concluzia firească, și anume că președintele rus nu ar avea de ce să se supere pe românii noștri, caz în care, prin vreo minune, ajunge să vizioneze animația.

Până la urmă, ce-i atât de rău în a fi președinte, cântăreț hip-hop de succes, erou mondial, iubitor de animale, și câte și mai câte? Vladimire, nu te superi, nu? Nu de alta, dar tu, pe lângă toate astea, ai și simțul umorului, fiind, astfel, pachetul complet!

Cine sunt FameBreed, creatorii amuzantei animații românești?

Despre sine, cei de la FameBreed declară cum că sunt un studio de producție specializat pe crearea contentului video pentru reclame. În special, serviciile lor se bazează pe animații de calitate înaltă, efecte speciale pentru film și creație.

Dincolo de ironia îndreptată către președintele rus, nu putem să nu observăm calitatea animației, însă și umorul de care dau dovadă oamenii noștri. Ceea ce dovește că-n România există suficienți oameni talentați.

Citește și: Rusia are un nou premier ales de Vladimir Putin

Urmăriți animația realizată de către românii de la FameBreed, mai jos:

Citește și: Folclor și voie bună. George W. Bush și Vladimir Putin

#News