Loredana Groza
Loredana Groza

Când ai destule operații estetice și nu mai ai ce opera, ajungi să-ți operezi trecutul. Deschizi albumul cu fotografii alb-negru și ajungi la concluzia că ar merge un bisturiu virtual pe ici, pe colo.

Aceste intervenții sunt la îndemâna oricui, nu costă mult sau se pot realiza și gratuit. Este vorba despre operații estetice făcute pe calculator sau cu ajutorul telefonului, mici retușuri în stânga și în dreapta, jos și sus, ba un filtru, ba o umbră, ba o mărire de buze și un mănunchi de gene în plus. Tot ce contează este ca trecutul să semene cu actualul, doar că artista nu ne poate edita sau opera și memoria.

”#Ani de liceu.. ❤️

Poză de absolvire.. 18 ani tocmai împliniți.. Lori din Onești, față cu matricolă și sarafan câștigase deja toate marile concursuri de cântat posibile în România, umplea stadioane , #polivalentă din bucurești sold out de câteva ori pe an și vânduse deja milioane de albume cu primul disc Bună seară, iubite..record neegalat încă.

Toate astea în timpul unui regim comunist atunci la apogeu.

Când am făcut poză tocmai ce mi sarbatorisem majoratul după un turneu de 45 de zile prin țară și venisem acasă cu 2 zile înainte că să dau Bacu’ ..

#lorifromonesti #rockstar #prodigy #graduationpic #comunisttimes #memories #teenager #copilrebel #superstar”, scrie Loredana Groza pe Facebook.

Nu putem afirma că adolescenta Loredana din Onești nu ar fi fost drăguță, cochetă sau fotogenică. Doar că nu prea seamănă cu adolescenta pe care o știm din revistele anilor 1990 sau din videoclipurile din aceeași epocă. Și acea Loredana nu seamănă deloc cu Loredana din poza publicată de artistă pe Facebook.

Citește și: Teo Trandafir și viața la 140 de kilograme

#News