Teo Trandafir este un nume care ne face să zâmbim, un nume al unei persoane cu spontaneitate, carismă și umor. A fost mereu îndrăgită, nu s-a temut să-și pună viața pe tavă și a făcut schimbări majore. Schimbări în bine pentru propria viață, dar schimbări care au devenit și subiect de bârfă, de răutate și arătate cu degetul de multe persoane.

Oricât de mult am insista pe iubirea de sine, pe faptul că viața ta este a ta și doar tu îți decizi stilul de viață și numărul de kilograme, Teo a fost ținta răutăților, criticilor și bârfelor. Opinia publică rămâne la locul ei, iar judecătorii fizicului, ai modului în care arăți, sunt mereu de gardă. I-a înțeles pe mulți, dar puțini au fost cei care au înțeles-o pe ea.

”S-a făcut mișto de m-au schilodit. M-au pus în genunchi. M-au rupt în două. Și-am întrebat și eu așa, retoric, zic „Bă, nu mă fac proastă, mă fac într-una grasă, grasă, grasă. Mă, dar dacă excludem chestia asta, ce mai facem acum?”, spunea Teo în urmă cu ceva timp.

Teo Trandafir a fost victima multor răutăți gratuite, s-a luptat cu complexele și s-a luptat și cu kilogramele în plus. Nu doar o lună, și nu doar un an. A ales o soluție discutată și blamată de mulți, în urmă cu șase ani apelând  la operația de micșorare a stomacului. A slăbit enorm, și-a schimbat stilul de viață și a venit cu detalii despre o suferință ascunsă: viața la 140 de kilograme.

”Undeva la 21 de ani am început să mă îngraş. Pentru început au fost 25 de kilograme, din ianuarie până în septembrie. Mi-am dat seama că nu mă pot opri. Nu era din cauza mâncatului şi asta mă speria. Cred că totul a avut o componentă hormonală. În momentul în care s-au schimbat anumite lucruri şi am devenit femeie, brusc am început să o iau razna. Și asta fără a modifica dozele de mâncare. Am stat şi m-am gândit în toate felurile. Nu mâncam mai mult decât altă dată, nu mâncăm la alte ore. Am continuat să mă îngraş, am ajuns la un moment dat la 140 de kilograme. Dar viaţa mi-a dat şansa exact atunci să fiu aleasă pentru asta”, a povestit Teo.

”Multe dintre telespectatoarele noastre de atunci s-au identificat cu mine. Eram grasa poporului român. Şi am avut norocul să fiu oarecum atipică şi extrem de familiară celor care mă urmăreau”, a completat Teo Trandafir.

Citește și: Loredana Groza: ”Mă filma pe sub fustă”

#News