Anchetă în Giurgiu după descoperirea a 265 de kilograme de articole pirotehnice

Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor.

Petarde
Petarde sursa foto pixabay

Poliţiştii din Giurgiu fac cercetări pentru săvârşirea infracţiunii de operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept, potrivit g4media.ro.

Ei au depistat cantitatea de 265 de kilograme de articole pirotehnice, articole deţinute fără drept, la sediul unei societăţi comerciale din comuna Schitu, judeţul Giurgiu.

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Arme, Explozivi şi Substanţe Periculoase, al IPJ Giurgiu, în baza planului de acţiune PIROTEHNIC 2023, desfăşurat la nivel naţional, au organizat o acţiune, în comuna Schitu, judeţul Giurgiu, la sediul unei societăţi comerciale. În urma desfăşurării activităţilor, a fost descoperită cantitatea de 265 de kilograme de articole pirotehnice.

Articole deţinute fără drept’, a comunicat joi, IPJ Giurgiu. Articolele pirotehnice au fost ridicate în vederea continuării cercetărilor. În cauză, a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de orice operaţiuni cu articole pirotehnice efectuate fără drept. Condiții dificile de circulație în 7 județe