Jador si Georgiana Elisei
Jador si Georgiana Elisei. sursa foto: Cancan.ro

Cutremur în showbizul românesc! Jador și iubita lui, Georgiana Elisei au decis să își spună adio definitiv. Cei doi s-au mai despărțit de câteva ori până acum dar s-au împăcat de fiecare dată. Jador a mărturisit motivul pentru care este din nou burlac.

Jador este unul dintre cei mai îndrăgiți artiști. Cântărețul are un succes deosebit pe plan profesional, dar pe plan sentimental nu se poate spune același lucru.

Între Jador și Georgiana Elisei au existat mai multe situații tensionate de-a lungul timpului, dar cei doi au decis să mai ofere o șansă relației de fiecare dată.

Jador și Georgiana Elisei au petrecut împreună Revelionul. S-au distrat în Germania, la Dusseldorf, unde artistul a susținut o reprezentație.

Cântărețul a decis să pună capăt definitiv relației și să nu se mai împace cu Georgiana Elisei.

Jador a fost acuzat pe rețelele de socializare că ar fi părăsit-o pe Georgiana Elisei pentru o femeie căsătorită. Cei doi au fost surprinși împreună la munte împreună, ținându-se de braț.

„Oficial sunt singur!”

Jador a lăudat-o pe fosta lui iubita, cântărețul dezvăluind în cadrul unui podcast care a fost motivul despărțirii dintre ei.

„Doar despre ea am cântat. Toate melodiile mele de dragoste sunt doar despre ea, despre calitățile ei ca femeie. Fizic nu o mai iubesc. Psihic, iubesc tot caracterul și sufletul ei, dar eu îmi doresc altfel de om lângă mine. Că tot veni vorba despre Georgiana, ea este o fată foarte mișto, pe care dacă aș vedea-o din nou, m-aș da iar la ea. Oficial sunt singur!”, a declarat Jador, în cadrul unui podcast.

Fanii au au reacționat imediat. Un fan i-a atras atenția artistului că umblă cu o femeie căsătorită, care ar fi deja mămică, în condițiile în care ar fi anunțat că Georgiana Elisei este iubirea vieții lui. Jador nu a mai rezistat și a scris un comentariu șocant pe rețelele de socializare.

”Mai du-te d@#%”, i-a răspuns Jador fanului, care l-a criticat pentru că s-a despărțit de Georgiana Elisei.

Citește și: Jador și-a șocat fanii. Ce anunț a făcut cântărețul