Tânără accidentată de un șofer beat și drogat, cu permisul suspendat

Accidentul s-a produs pe o stradă din centrul Ploieștiului.

Accident
Accident sursa foto pixabay

Un șofer beat și drogat din Ploiești și cu permisul suspendat a lovit o tânără de 24 de ani în timp ce traversa strada. El va fi dus la instanță cu propunere de arestare preventivă, potrivit ziare.com.

Accidentul, provocat de șoferul beat și drogat, s-a produs pe o stradă din centrul Ploieștiului.

Bărbatul a fost reținut de polițiști și urmează să fie dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă. ”La data de 16 noiembrie a.c., în jurul orei 22⁰⁰, politistii din cadrul Poliției Municipiului Ploiești au fost sesizați prin SNUAU 112 cu privire la faptul că, în zona Sălii Sporturilor din municipiu, s-ar fi produs un accident rutier. Din primele date de la fața locului, a reieșit faptul că, un bărbat 38 de ani, în timp ce conducea un auto pe strada Gelu, din parcarea Sălii Sporturilor, ar fi acroșat și accidentat o tânără de 24 de ani ”, a comunicat Poliția Prahova. 

În urma producerii accidentului rutier a rezultat vătămarea corporală a pietonului.

Acesta a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale de specialitate. Polițiștii au constatat faptul că bărbatul figurează cu exercitarea dreptului de a conduce suspendată. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest. Rezultatul a fost de 0,59 mg/l alcool pur în aerul expirat. De asemenea, în urma testării cu aparatul drugtest, au reieșit indicii privind posibila prezență a substanțelor psihoactive. 

În urma probatoriului administrat față bărbatul în cauză a fost luată măsura reținerii pentru 24 de ore.

El va fi prezentat unității de parchet competente în vederea luării unei alte măsuri preventive. Polițiștii rutieri continuă cercetările pentru stabilirea tuturor cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier. În cauză, a fost întocmit dosar de cercetare penală sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de vătămare corporală din culpă, conducere cu permisul suspendat, conducere sub influența băuturilor alcoolice și a substanțelor psihoactive. Un fotograf din Iași făcea avansuri sexuale fotomodelelor