Adolescentă agresată în plină stradă, în Baia Mare

Ea a fost lovită cu pumnii și picioarele de mai multe fete

Politist
Politist sursa foto pixabay

O adolescentă din Baia Mare a fost agresată în centrul orașului, chiar într-o stație de autobuz, de mai multe fete care au lovit-o brutal inclusiv cu picioarele. Incidentul a fost surprins de martori care au preferat să filmeze scenele de o violență extremă decât să intervină să oprească atacul, potrivit stiripesurse.ro.

Potrivit imaginilor, fata este lovită cu pumnii și picioarele de cel puțin trei persoane, adolescente cel mai probabil.

În timp ce adolescenta este lovită și trasă de păr alte persoane stau și se uită fără să intervină. În înregistrarea video publicată de presa locală din Baia Mare se aude cum persoana care filmează este mirată de violența agresoarelor: ”Uite ce-i dă în cap” este reacția femeii care oprește apoi brusc înregistrarea.

Conform informațiilor oficiale în cursul serii de ieri la sediul Poliției Municipiului Baia Mare s-a prezentat adolescenta însoțită de tatăl ei unde au depus plângere. Polițiștii băimăreni fac cercetări pentru stabilirea stării de fapt și pentru identificarea și tragerea la răspundere a celor vinovați. A fost deschis dosar penal pentru comiterea infracțiunii de loviri și alte violențe. Un ciclon de aer polar va afecta România