Rapperul Puff Daddy, acuzat de viol și violență fizică

Acuzațiile sunt aduse de fosta sa parteneră, cântăreața de R&B Cassie

Puff Daddy
Puff Daddy sursa foto wikipedia

Cântăreața de R&B Cassie îl acuză pe producătorul muzical Puff Daddy, de violență fizică repetată de-a lungul unui deceniu, a relatat New York Times, potrivit .g4media.ro.

 În plângerea depusă la tribunalul districtual federal din Manhattan, Casandra Ventura (Cassie) îl acuză pe bărbatul de 54 de ani că a pus la punct un sistem de control și abuz

Sistemul a constat în a o droga, a o bate și a o obliga să facă sex cu escorte masculine în timp ce el filma întâlnirile. Ea susține, de asemenea, că a fost violată de rapper în 2018. „Sunt în sfârșit pregătită să îmi spun povestea și să vorbesc în numele meu și al altor femei care se confruntă cu violența și abuzul în relațiile lor”, a spus ea într-o declarație.

În acel timp, cântăreața spune că fostul ei partener a manipulat-o prin intimidare, droguri și alcool, făcându-o să cadă în „dependenţe periculoase care i-au controlat viaţa”, potrivit documentelor de la proces consultate de BBC. Plângerea îl mai acuză pe muzician drept „agresor domestic în serie, care o bătea și o lovea în mod regulat pe Ventura, lăsând-o cu ochii negri, vânătăi și sânge”.

În replică, Sean Combs „a negat vehement aceste acuzații jignitoare și scandaloase”.

El specifică faptul că a fost „supus cererii persistente de 30 de milioane de dolari din partea doamnei Ventura, sub amenințarea de a scrie o carte dăunătoare despre relația lor. Aceasta a fost respinsă fără echivoc ca fiind un șantaj flagrant”. Combs, câştigător a trei premii Grammy, conduce un imperiu de afaceri care include totul, de la alcool la muzică, şi a fost o figură majoră a hip-hop-ului de când a fondat Bad Boy Records în 1993, debutând şi lucrând îndeaproape cu muzicieni precum Notorious BIG, Mary J Blige şi Lil Kim.

Tânără accidentată de un șofer beat și drogat, cu permisul suspendat