Cel mai mare festival din Banat, District 23, începe vineri

Sunt așteptați peste 60.000 de participanți

Cel mai mare festival din vestul României, District 23, care reunește trei evenimente importante, începe vineri. Festivalul organizat la Aerodormul Cioca, va avea două scene principale și încă trei secundare, cu peste 15 zone de festival, de la gastronomie și locuri de joacă pentru copii până la plajă urbană, zone de activități sportive și de relaxare, potrivit g4media.ro.

Evenimentul începe mâine după-amiază, la ora 16.00.

“Așteptăm un număr destul de mare de participanți peste 60.000. Dacă anul trecut am avut 45.000 ei bine, anul acesta avem un line mult mai plin, mult mai buni. Locația de la Aerodromul Cioca este de nerecunoscut. Participanții vor avea ce să facă toată ziua. Partenerii noștri privați au venit cu corturi de tehnologie, care sunt deja amplasate în cadrul festivalului”, spune Vlad Gârboni, unul dintre organizatori.

Organizatorii recomandă folosirea mijloacelor de transport în comun, pentru evitarea aglomeraţiei, deşi în zonă este parcare amenajată.

“Și anul acesta am pus la dispoziția participanților, în parteneriat cu STPT, mijloacele de transport în comun, care se pot găsi pe pagina de Facebook, cu orar și locații de plecare. Aș vrea să încurajez pe această cale oamenii care vin în festival să nu vină cu mașinile, ci să folosească cât mai mult mijloacele de transport în comun”, mai spune Vlad Gârboni. Pentru Timișoara Capitala Culturală Europeană, trei evenimente, Flight Festival, Vest Fest și Magnetic și-au unit forțele sub denumirea de District23. Principalele nume de pe afiş sunt Rag’n’Bone Man, Clean Bandit, Tom Odell și John Newman. Din Serbia va veni formația SARS, iar din țară vor concerta BUG Mafia, Connect-R, Subcarpați, Andi Moisescu sau Delia.

Un bărbat din Timiș a reușit să înșele online 250 de persoane