amenda ancom

Salonul internațional al telefoniei mobile, care urma să aibă loc în această lună la Barcelona a fost anulat din cauza temerilor legate de coronavirus. Evenimentul, denumit ” Mobile World Congress”, nu va mai avea loc din cauza retragerii unora din companiile care au fost invitate .

Teama de coronavirus anulează salonul internațional de la Barcelona

Acest lucru s-a întâmplat în ciuda declarațiilor oprimiste ale autorităților spaniole, care au cerut firmelor să nu cadă pradă ” unei epidemii a fricii”.

Asociația care organizează evenimentul a comunicat anularea salonului programat să aibă loc în acest an la Barcelona, în perioada 24-27 februarie. Organizatorii au adus ca argument „îngrijorarea globală privind epidemia coronavirus, temerile privind călătoritul și alte circumstanțe care fac imposibilă organizarea acestui eveniment”. Barcelona pierde 500 de milioane de euro.

„Mobile World Congress” era manifestarea tradițională unde companiile din sectorul telecom își prezintă noile produse lansate. Salonul internațional este unul din cele mai importante evenimente care nu va mai avea loc din cauza fricii provocate de epidemia începuta în China și care a provocat peste 1 100 de decese.

Citește și :# News-Cei mai mari operatori de telefonie mobila, amendati de ANCOM

În Spania continentală nu a fost descoperit până acum vreun caz al infectării cu noul coronavirus. Două cazuri au fost confirmate în Insulele Baleare, respectiv Canare.

Anunțul organizatorilor a fost făcut după ce mai multe companii importante cum ar fi Deutsche Telekom, Nokia, Vodafone, Facebook sau Amazon și-au anulat participarea, subliniind faptul că sănătatea angajaților este cel mai important lucru. #News