Porturile de la malul Mării Negre închise din cauza vântului puternic

22 de judeţe sunt sub Cod galben de vânt puternic şi ninsori.

Marea Neagra
Marea Neagra sursa foto pixabay

Toate porturile de la malul Mării Negre au fost închise, luni, din cauza vântului puternic, potrivit stiripesurse.ro.

”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, din cauza vântului puternic, toate porturile de la malul Mării Negre au fost închise”, anunţă, luni, Centrul Infotrafic. 

Potrivit ANM, 22 de judeţe din zona Carpaţilor Meridionali şi a Carpaţilor de Curbură, dar şi din Dobrogea, estul Munteniei, sud-estul Moldovei, vestul şi sudul Olteniei şi sudul Transilvaniei sunt sub Cod galben de vânt puternic şi ninsori. ”Pe parcursul zilei de luni, în Dobrogea, estul Munteniei, sud-estul Moldovei, vestul şi sudul Olteniei şi în sudul Transilvaniei vântul va prezenta intensificări cu viteze în general de 55…65 km/h”, anunţă ANM. Între Sinaia și Brașov a nins.

S-a depus un strat consistent de zapada, traficul fiind restricționat pe DN73A, între Râșnov și Predeal, după ce mai mulți copaci au căzut pe carosabil. Centrul Infotrafic a anunțat că au fost ridicate restricțiile de circulație impuse din cauza ninsorii abundente și viscolului din ultimele ore. Se circulă în condiții de iarnă, din cauza zăpezii depuse pe carosabil. Se intervine în zonă cu utilaje de deszăpezire./Bărbat arestat pentru amenințări cu moartea