Nicușor Dan

Nicușor Dan a anunțat, în cursul zilei de astăzi, că se urmează să se testeze la rândul său, după ce premierul Ludovic Orban a anunțat prin reprezentanții Guvernului același lucru. De altfel, Orban și-ar contramandat toate întâlnirile de astăzi, pentru a limita contactul fizic, intrând în izolare în mod voluntar. Suspiciunule premierului sunt legate de rezultatul pozitiv al jurnalistului Silviu Mănăstire, cel confirmat ieri, 4 octombrie. Ludovic Orban a fost prezent marțea trecută în emisiunea moderată de acesta, iar simptomele jurnalistului au început să apară vineri.

Nicușor Dan nu este contact direct dar se izolează și se testează

„Există niște normative care reglementează această chestiune. Conform definiției de caz nu sunt contact direct”, spunea Nicușor Dan în urmă cu nu mult timp.

Later EDIT:

Între timp, se pare că a revenit asupra deciziei de izolare, astfel că, un mesaj postat în urmă cu câteva minute pe contul său de socializare sună cam așa:

„Am făcut testul COVID-19 și am decis să mă autoizolez până la aflarea rezultatului, după ce am aflat astăzi că este posibil să fi fost expus contactării virusului.În afara emisiunilor tv, am purtat permanent mască și militez pentru respectarea tuturor măsurilor de protecție împotriva acestei boli. Nu am niciun fel de simptome specifice bolii. Revin curând – cu vești bune, sper.”, a declarat Nicușor Dan, primarul ales al Capitalei.

Citește și: Ludovic Orban se testează astăzi, după ce a aflat că Silviu Mănăstire este infectat

#News