Eugen Tomac

Partidul Mișcarea Populară (PMP) nu va susține, astăzi, moțiunea de cenzură depusă de social-democrați, a anunțat Eugen Tomac, liderul PMP. Acesta a motivat că pentru partidul PMP moțiunea de cenzură nu constituie o prioritate această și nu vor „gira această mascaradă”.

„Pentru noi nu constituie o prioritate această moțiune. Ne concentrăm pe alegerile locale. Nu vom gira această mascaradă inițiată de Ciolacu, Ponta și Tăriceanu. Nu cred că Ciolacu, Ponta și Tăriceanu au voturile necesare pentru a da guvernul jos. Cred că este un act sinucigaș pentru PSD să ducă până la capăt un asemenea demers”, a spus europarlamentarul, la B1.

Astfel, cei de la PMP se alătură parlamentarilor USR care și ei vor boicota votul de luni, precum și deputații liberali. UDMR-iștii au declarat că vor lua o decizie în această privință chiar înaintea ședinței din plenul reunit al Parlamentului.

De partea cealaltă, liderul PSD, Sorin Grindeanu i-a amenințat pe social-liberali că dacă vor absenta nemotivat sau vor vota „invers” aceștia vor fi excluși din partid.

Citește și: Ciolacu a anunțat numele premierului, dacă moțiunea trece

#News