Rareș Bogdan, ținta ironiilor lui Popescu Piedone: ” Sunt “Bogdănel Întâmplătoru’”. Am alergie la roabă și nu fac nimic”

Popescu Piedone îl acuză pe liberal că l-ar susține în realitate pe Nicușor Dan la Primăria Capitalei

Cristian Popescu Piedone, candidatul PUSL la Primăria Capitalei, îl ironizează într-o postare pamflet pe europarlamentarul Rareș Bogdan. Rareș Bogdan este unul din cei mai mari susținători ai actualului candidat PSD- PNL la Primăria Capitalei, doctorul Cătălin Cârstoiu.

Popescu Piedone: Sunt “Bogdănel Întâmplătoru’”. Am alergie la roabă și nu fac nimic. Ba, mint: ieri, mi-am făcut selfie cu noua batistuță

Potrivit lui Popescu Piedone, lui ” BogdănelÎntâmplătoru” nu îi place să facă nimic, singura lui preocupare fiind aceea de a-și face publicitate în presă și la televizor.Popescu Piedone îl acuză pe Rareș Bogdan că l-ar sprijini pe Nicușor Dan să rămână primarul general al Capitalei, având sarcina de la PNL ca să susțină un candidat de ” fațadă” la Primăria Capitalei, de profesie doctor . Potrivit lui Popescu Piedone, lui BogdănelÎntâmplătoru” îi place să i se spună Ioan doar pe data de 7 ianuarie, când se sărbătorește Sfântul Ioan Botezătorul.

Mesajul pamflet al lui Popescu Piedone

“Barza”, “boDE”, “viezure”, mânji vremelnici la curtea “boierului scăpătat” – pamflet .

Sunt “Bogdănel Întâmplătoru’”. Am alergie la roabă și nu fac nimic. Ba, mint: ieri, mi-am făcut selfie cu noua batistuță. Am postat, dar n-a prea prins la partid! “nicușor” mi-a cerut donație, la schimb cu un like. “boDE” îi dăduse deja toate like-urile pe luna asta lui BOSS. (pedeapsă de la plagiat . ) Disperat că mă supăr, săracul… mi-a dat bip. “Barza”… varză: mi-a trimis unica poză din 2019 cu ALDE “Dancilă” fără broșă! Liberalism pur, liberali de top, deh. Apropo de mine: Iubesc să mă văd la televizor! Mi se pare cool să meditez lângă cuibare și apoi să-mi văd poza în reviste și ziare! Tot pentru poze și televizor, mi-am luat niște găini pentru decor! Le țin acasă, lângă pridvor, cum ținea bunica peștele de sticlă pe televizor! În rest, “viezure”! Pierd vremea! Tăi frunze și îmi displace când mi se spune “Ioan”. Agreez “Ioan” doar pe 7 ianuarie, dacă primesc daruri! În rest, nțțț… “Ioan de Bruxelles”? Sună rural… La rangul meu, nu dă bine!

Eu sunt membru întâmplător în chestia aia care sună mișto: “Group of the European People’s Party (Christian Democrats)” “boDE” și “Barza”… n-au distincțîi d-astea! Șoimii patriei, la apelul bocancilor! Născuți talent, retrași speranță!

Dar, mai o matură, mai o goarnă, un pămătuf colo, altul dincolo… rezistă! Plus că îi sunt utili lui BOSS. Uite, deunăzi ne-a sunat “ăl mare”, cu sarcină clară de partid: “doctorul” în față, la trombon, noi la trompete, iar ăla “mic și creț, sprijinit de mandolină” încă 4 ani la butoane, să avem, berechet, sifoane! Că așa-i piesa la noi: LA VREMURI NOI, TOT NOI. Pupici de la “Bogdănel Întâmplătoru’” (Acesta este un pamflet și trebuie tratat că atare! Orice asemănare cu persoane sau cu fapte reale este pur întâmplătoare”, este mesajul postat pe pagina de Facebook de Popescu Piedone.

Popescu Piedone acuză: Acest profan candidat FALS la Primăria Capitalei, îmbrăcat în geacă roșie și tricou liberal, este CADOUL LIBERALILOR PENTRU NICUȘOR DAN