Gabriela Crețu

Senatorul PSD Gabriela Crețu a atacat încă o dată tehnologia 5G și a vorbit, într-o luare de poziție în cadrul ședinței, de vineri, a Senatului despre marea conspirație mondială pe această temă. Corina Crețu se recomandă „doctor în epistememiologie” și a invitat, online, la audieri ONG-ul Coaliția STOP 5G România pentru a-i susține teza conform căreia omenirea este controlată cu ajutorul acestei tehnologii.

„Noi trăim în capitalismul supravegherii, în momentul ăsta se extrag informații din noi. Am citit eu odată cifra aia cu multe zerouri de 10^27 biți de informație pe care unii le utilizează pentru a ne controla comportamentele. E mult mai mult.. De asta, dacă măcar suntem resursă, trebuie să plătească dividendul.

Acestea sunt nesoluționate. Efectele pe piața muncii sunt nesoluționate. Efectele asupra sănătății nu sunt clare, pentru că nu sunt studii, iar dacă sunt, atât de nouă este tehnologia 5G încât multe sunt studii interesate, plătite de unii sau de alții. Eu sunt doctor în epistememiologie, mă pricep la teoria cunoașterii și istoria științei. Se întâmplă întotdeauna chestia asta”, a spus Gabriela Crețu. Precizăm că acesta este doar un fragment din discursul șefei Comisiei de Afaceri Europene din Senatul României.

În aceeași alocuțiune Gabriela Crețu a mai spus: „E vorba de dezvoltarea acelor „industrii” care vor înlocui forța umană și omul cu roboți și inteligența artificială. Inteligenta artificială prelucrează cantități de informație pe care noi nici nu le imaginăm, creează algoritmi pe care noi nici măcar nu îi înțelegem și s-ar putea să ne conducă și pe noi la momentul ăsta… V-am mai spus eu că ăsta este primul mare experiment global, ăsta cu COVID-ul, în care vom afla care suntem utili și care suntem inutili!”.

Citește și: Pandemia de COVID-5G și pandemia de isterie

HashtagNews.ro