Nicolae Robu

Lui Nicolae Robu se pare că nu-i prea convine Ordonanța 4. În opinia acestuia, el nu se simte obligat să o respecte. Vă reamintesc că acesta prevedea, printre altele, obligația primăriilor de municipiu de a dezinfecta scările de bloc. Iată că una zice Vela, și alta are de gând să facă Robu. Atitudinea sa ar fi una suprinzătoare dacă nu l-am ști deja pe edil că nu funcționează ca oricare alt membru PNL.

„Noi avem o sarcină şi o respectăm, însă e foarte greu, e foarte greu să o punem în practică în timp util pentru că nu avem de unde să achiziţionăm cantităţile acestea mari de dezinfectant peste noapte. E o dificultate. Sigur că cei care au dat această ordonanţă avut în vedere. Nu s-a spus în data de, intră în vigoare din data d şi trebuie făcută dezinfecţia periodic, au fost realişti, au ştiut că nu va fi o treabă uşoară… (n.r obligațiile intră în vigoare la 31 martie) Pentru binele tuturor îi rog pe stimaţii timişoreni să se ocupe fiecare de casa proprie şi sigur, noi venim cu tot cu ajutorul pe care-l putem da, în condiţiile în care suntem, deloc uşoare. E vorba de insuficienţa fondurilor. Acum, ai bani şi nu poţi cumpăra ce trebuie. Toată planeta vrea să cumpere aceleaşi lucruri. Cererea a crescut fantastic. Flacoane, dezinfectant, care a costat x lei, acum costă 5x lei, s-au scumpit de câteva ori… inclusiv de cinci ori unele lucruri”.

În Timişoara firma Coral Impex va efectua dezinfecţia iar cetăţenii vor fi parte integrantă din proces în viziunea primarului: „Când vom avea, da, le punem la dispoziţie (dezinfectanţi) … împreună acţionăm. Şi asociaţiile de proprietari trebuie să se implice”, a anunțat Nicolae Robu, potrivit Pressalert.ro.

Citește și: Nicolae Robu către timișoreni: fugiți, mă!

#News