foto: https://www.realitatea.net/

Codrin Ștefănescu și dublul standard

Să fii Codrin Ștefănescu în zilele astea nu e o treabă ușoară. Nimeni nu te mai apără, nimeni nu te mai place, nimeni nici măcar nu te mai tolerează. Astfel, în dorința sa de a mai pupa niște tălpi importante ale partidului, acesta face front comun cu Marcel Ciolacu, afirmând cam același lucru ca el, doar că schimbând un pic cuvintele.

Eu l-aș întreba pe Codrin Ștefănescu cam ce înțelege el prin presă liberă, însă mi-este că deja știu răspunsul. Dacă este să-mi amintesc vremurile evului mediu politic de pe timpul fostului tătuc, toate se leagă! Vă amintiți când fostul său stăpân, Liviu Dragnea, sufla flăcări pe nas pe motiv că anumite publicații își permiteau să-i terfelească numele pe nedrept, spunea el? Ei, bine, iată că roata se întoarce. N-o fi corect nici ce s-a întâmplat acum, însă cu siguranță nu-i Ștefănescu persoana care să vorbească despre corectitudine. Aproape că are ceva mai mult drept să-și spună părerea despre asta Marcel Ciolacu care, la vremea respectivă, era un pesedist relativ anonim.

”Este inadmisibil ca autoritātile sā hārtuieascā jurnalistii care spun adevārul! Este inadmisibil ca o televiziune de stiri sā fie in anchetatā pentru asta! Acesti oameni sunt in slujba cetātenilor si au datoria sā informeze corect opinia publicā! Aste le este meseria si chiar o fac bine. Chiar dacā unii insistā sā ni se ascundā realitatea si amenintā cu dosare penale in stanga si dreapta. Sustin presa liberā! Sustin, si de aceastā datā, jurnalistii postului de televiziune România TV!”, scrie Codrin Ștefănescu.

Citește și: Marcel Ciolacu: Guvernul are datoria să le spună românilor adevărul!

#News