Sursa foto: Facebook/Florin Călinescu
Sursa foto: Facebook/Florin Călinescu

Cunoscutul prezentator Florin Călinescu a decis să aleagă mediul online, în detrimentul televiziunii care l-a consacrat.

Într-o postare distribuită pe contul de Facebook, omul de televiziune a anunțat că va aborda internetul, dezamăgit fiind de televiziunea care, conform afirmațiilor sale ”a murit”.

Florin Călinescu se va orienta spre Youtube, Instagram și TikTok

Televiziunea a murit. Traiască internetul! Mi-a trebuit un răgaz să înțeleg ce înseamnă treaba asta. În câteva zile vin cu adrese de iutub, insta și tictoc. Și p-ormă, cu conținut”, a fost anunţul postat de Florin Călinescu, pe contul de socializare.

Celebrul prezentator a cochetat cu politica

Florin Călinescu s-a născut la data de 29 aprilie 1956, în Timișoara. Omul de televiziune este și actor de film, radio, teatru și voce.

De asemenea, a realizat multiple emisiuni de televiziune și fost jurat al emisiunii Românii au talent.

În prezent, deține un restaurant și mai multe firme.

Prezentatorul a avut și o scurtă implicare politică, în anul 2008. La acea vreme, Călinescu a candidat, din partea PNL, pentru un loc de senator în colegiul nr. 4 din Argeș. Cu toate acestea, nu a fost ales.

Motivul pentru care prezentatorul a renunțat la emisiunea Românii au talent

În urmă cu un an, Călinescu a decis să înceapă o nouă colaborare cu Prima TV, renunțând la Pro TV.

Cu oarecare părere de rău, vă anunț că renunț la colaborarea cu actualul management al PRO TV. Deci, și la Românii au talent. Detalii, mai încolo. Vorbesc ca fondator. 1 dec. 1995”, anunța, la acea vreme, Florin Călinescu.